Våre kurs

Hos Tønsberg Easylife kjører vi jevnlig kurs, og kursdatoer og kursplan finner du nedenfor. Kursene går over 3, 6 eller 12 måneder og har fokus på kosthold, trening (både fysisk og mentalt), motivasjon og varig endring. Hvilket kurs som passer for deg finner vi ut av etter å ha hatt en samtale med deg og hørt hva som er dine mål.

Et team av instruktører følger deg hele veien, og du får et personlig treningsprogram tilpasset deg og din kropp. I tillegg er det fellestreninger med resten av gruppa samt full tilgang til ENERGY Fitness sine sentre på Tolvsrød og Vear.

Ring oss gjerne på 33330101 hvis du ønsker å snakke med en kursveileder for å finne ut om dette er noe for deg. Du kan også sende oss en epost til post@tonsberg-easylife.no

Hva er inkludert i kursene?

Tønsberg Easylife kjører flere typer kurs avhengig av hva som er dine mål. Felles for alle kurs er at de inkluderer følgende:

  • Ukentlig oppfølging og jevnlige kurskvelder
  • To timer med personlig trener og treningsprogram
  • Kursmateriale, kostholdsplan
  • Tilgjengelig instruktør på telefon og epost
  • Gruppetimer
  • Medlemskap på ENERGY sine sentre på Vear, Borgheim og Tolvsrød 
p

EASYLIFE 6 MND

6 måneders kurs som består av 16 leksjoner fordelt over 6 måneder. Kurset har samme fokus som 12-måneders programmet. Du lærer å spise riktig, du lærer å trene riktig, og du lærer å tenke riktig. Kosthold, trening og motivasjon er de tre grunnpilarene. Etter kurset er det mange kursdeltakere som reagerer med å si at «dette hadde jeg aldri trodd» eller «at ikke jeg gjorde dette litt før!»

p

EASYLIFE 12 MND

For de som skal ned mer enn 10 kilo. Det tar tid å endre dårlige vaner. Underveis får du veiledning mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang. Alt skjer i ditt tempo. Du lærer å spise riktig, å trene riktig og ikke minst så lærer du å tenke riktig. Kosthold, trening og motivasjon er de tre grunnpilarene også i 12 mnd kurset. 1 år fra nå vil du ønske du hadde startet i dag!

p

EASYLIFE UNG

Et eget kurs for unge mellom 18-25 med behov for å gå ned i vekt. Kurset er spesialtilpasset for denne målgruppen og kjøres av en av Norges mest erfarne kursinstruktører innen Easylife.

p

EN-TIL-EN OPPFØLGING

Vi har mulighet for å kjøre en-til-en oppfølging for enkelte som ikke ønsker/har mulighet til å delta på ordinære kurs. Ta kontakt med vår kursavdeling for mer informasjon.

KURSPLAN 2022

KURSKURSSTARTVARIGHETKURSPLANPÅMELDING
Easylife en-til-en4 ledige plasser, løpende opptak.3 mndPåmelding
Easylife livsstilsendring10.1.23, kl 17306 mndlast ned kursplanUtløpt
EasylifeTirsdag 6. september kl 17303 mndlast ned kursplanUtløpt

KURSPLAN 2022

KURSKURSSTARTPÅMELDING
Easylife en-til-en3 ledige plasser, løpende opptak.Påmelding
Easylife 3 mnd kr 1.450Mandag 6.9 kl 1730Utløpt
Easylife 6 mnd10.1.23 kl 1730Utløpt