Ofte stilte spørsmål
Må jeg bruke kosterstattere når jeg går på kurs?

Easylife handler om å spise helt normal mat, uten å veie eller telle kalorier. Når man starter på et EasyLife-kurs vil man imidlertid som regel gå på kosterstattere de først ukene. Dette er for å få en rask vektreduksjon, noe som igjen gjør det enklere å komme inn i gode vaner rundt mat og trening. Kursdeltagere er ofte opptatt av å se resultater ganske raskt. Ved å gå på kosterstattere i starten av kurset opplever vi at kunden ser en rask vektreduksjon og med det får den motivasjonen man trenger for å fortsette med å gå ned og endre livsstil. Målet på sikt er imidlertid å spise normal mat uten telling av kalorier.

Jeg er usikker på om dette passer for meg. Er det mulig å ta en prat med dere først før jeg eventuellt melder meg på et kurs?

Ja, vi vil svært gjerne ha en prat med deg.

Hvorfor er Easylife så mye bedre enn andre slankeprogram?

EasyLife er ikke et slankeprogram, men et livsstilsendringskurs. Du vil gå ned i vekt som følge av riktig inntak av mat, i kombinasjon med økt aktivitetsnivå.

EasyLife er et program som har varig endring av din livsstil som hovedmål, og som kjøres av sentre over hele Norge med svært gode resultater. For de som skal ned 5-8 kilo har vi et 3 måneders kurs, mens de som ønsker å gå ned mer enn det anbefales å ta kurset som over 12 mnd. Det tar tid å endre dårlige vaner. Underveis får du derfor veiledning mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang. Alt skjer i ditt tempo. Du er med i en gruppe hvor en samles til felles leksjoner, trening kommer i tillegg.

Jeg har en sykdom og legen sa jeg ikke skulle trene

Man må ikke trene for å delta på kurset, selv om økt aktivitetsnivå er blant de tingene som det fokuseres på.

Jeg er ikke noe glad i å drikke 'pulver'

Blant Easy Life sitt rikholdige utvalg av kosterstattere, finner du helt sikkert flere du liker. Easy Life sine kosterstattere er de eneste på markedet som er godkjente av mattilsynet som fullverdig måltid. Det vil si at du kan være trygg på at hver enkelt kosterstatter inneholder de næringsstoffene du trenger. Det gjør ikke såkalte måltidserstattere ellers på markedet