Tønsberg Easylife

VELKOMMEN TIL TØNSBERG EASYLIFE

Er du blant de som lenge har hatt lyst til å gå ned i vekt, og som ikke trives på treningssenter? Eller kanskje du er usikker på hvordan man skal begynne og trenger litt ekstra motivasjon? Da kan Tønsberg Easylife-senter være noe for deg! Vi er et lavterskel-senter som holder til i lokalene til ENERGY Fitness på Vear i Tønsberg.

Tønsberg Easylife holder til i lokalene til ENERGY Fitness i Bjellandveien 16 på Vear, rett ved Jarlsberg travbane.

ENERGY Fitness sin avdeling på Vear er et treningssenter på 1200 kvm. Her blir du møtt av et hyggelig resepsjonsområde der vi tar godt imot deg. Her har vi egne kurslokaler. Som Easylife-deltager kan du fritt benytte deg av alle senterets fasiliteter inkludert treningsareal, squash, badstue og flotte garderober. Easylife-deltagerne har også tilgang til vårt senter på Tolvsrød.

Tønsberg Easylife kjører jevnlige kurs hele året. Kursene varer over 3, 6 eller 12 måneder. Vi kjører også en-til-en kurs.

VÅRE INSTRUKTØRER

Tønsberg Easylife
Nina

Nina har lang erfaring med å behandle mennesker, som homeopat og akupunktør på sin egen klinikk, Homeopati Klinikken på Kilen, i mer enn 20 år. Nina har vært Easylife-instruktør i 12 år og er blant de mest erfarne Easylife-instruktørene i Norge.

Tønsberg Easylife
Rina

Rina jobber til vanlig med adferd i bolig for psykisk utviklingshemmede og er også instruktør for mange av gruppetimene ved senteret.  Hun har vært kursleder siden 2018 og selv gått veien med livsstilsendring og vektnedgang

Tønsberg Easylife

Helga

Helga har lang erfaring innen helse og ernæring, sertifisert Easylife-instruktør og kursansvarlig hos oss. Hun er også utdannet personlig trener og følger opp kursdeltagerne. Hun er også instruktør i blant annet yoga og buttlift. Ei allsidig dame med mye kunnskap!

HVA SYNES TIDLIGERE KURSDELTAGERE?

“Jeg begynte på Easylife i mai 2018. Jeg var ikke den som hadde veldig mange kilo ekstra, men var veldig klar for en livsstilsendring, et sunnere liv og bedre helse. Ved kyndig veiledning, støtte, motivasjon og velmente dytt, har jeg i dag oppnådd vektnedgang. Jeg føler meg bedre og får skryt både fra familie, venner og helsepersonell.”

Karen Elise Wisloff

Tønsberg

“Helsen min var dårlig, jeg gikk mye sykemeldt og jeg orket absolutt ingen ting. Men nå er alt snudd på hodet i livet mitt. Jeg orker fantastisk mye, både hjemme og på jobben, jeg trener minst fem ganger i uka og jeg spiser helt annerledes enn tidligere. Det beste av alt er likevel at det ikke har vært vanskelig i det hele tatt.”

Inger Marie Nilsson

Barkåker

“Jeg hadde som mål å gå ned 10 kg, og meldte meg på et 3 måneder kurs hos Tønsberg Easylife. Der fikk jeg veiledning, undervisning, kunnskap og personlig oppfølging når det gjelder mat og trening. Ett kjempeflott tilbud for meg som vil ned i vekt. Mitt mål er nådd,og livsstilen endret.”

Elisabeth Haugerud

Stokke

Connie fra Tolvsrød

“Jeg møtte den berømmelige veggen i 2012 og da startet utforbakken for alvor. I løpet av en måned kunne jeg legge på meg 7-8 kg og gå ned så mye som 20 kg! Jeg overspiste – og kastet opp. I oktober -20 meldte jeg meg på et 12 mnd Easylife-kurs. Nå har fettprosenten gått ned med nesten 10% og jeg har gått ned 21 kg i kroppsvekt.”

Connie Olsen

Tolvsrød